Circus Salto

  Circus Salto komt ook dit jaar weer met een nieuwe show naar de familiedag! Gastheer Sander presenteert een nieuwe show met nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland in een feestelijke voorstelling voor jong en oud! Natuurlijk is Clown Sander present met zijn buikspreekact en vrolijke fratsen!

  Jong en oud heeft het zweet in handen bij de handstandacrobaat die een toren van stoelen bouwt tot vlak onder de nok van het Circus en zelfs daar bovenop nog een handstand maakt op één arm!

  De Amerikaanse Laura Cohen straalt in een act waarbij het van origine kinderspel hoela hoep verheft tot ware Circuskunst. In de lucht combineert zij kracht en charme aan de trapeze als een ‘Lady in Red’.

  Uit Letland komt meestergoochelaar Stepan met een verbazingwekkende magie met talloze waaiers en doeken…niets is wat het lijkt… Voor spektakel zorgt ‘The New Houdini’. Geïnspireerd door de legendarische ontsnappingskunstenaar Harry Houdini zorgt hij er voor dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Uniek in Europa!

  Photos
  Deel dit optreden met je vrienden!
  Snel naar programma onderdelen
  31 juli 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024