Duizenden bezoekers op de 28e editie van de Trekkertrek Familiedag 2019

  KOUDEKERK AAN DEN RIJN – De Trekkertrek Familiedag in Koudekerk aan den Rijn is zaterdag overdag wederom bezocht door meer dan 10.000 mensen. Zo’n 200 voertuigen streden in veertien verschillende klassen op de wedstrijdbaan.

  Het evenement begon de dag met bewolking, later in de middag brak de zon door en stond het publiek rijen dik langs de wedstrijdbaan. Ook was er een groot trekkerdorp en attractieveld ingericht. Vooral voor kinderen was er een hoop te doen, bijvoorbeeld door op een mini trekker een eigen trekkertrekrit te maken.

  Op het buitenpodium traden artiesten als Fragment en Helemaal Top op. ‘Vanwege een stortbui op vrijdagavond was de wedstrijdbaan ’s ochtends nog moeilijk begaanbaar. Maar ’s middags was het prachtig en het publiek heeft genoten’, omschrijft Trekkertrek-voorman Hans van Leeuwen.

  Feest tot 03.00 uur

  Zaterdagavond vond nog een demonstratiewedstrijd plaats van de NTTO. Tot diep in de nacht traden H√łken met de Heinoos, EB Bluesband en Zanger Alex op in de feesttent.

  Studio Alphen zond de Trekkertrek Familiedag zaterdagmiddag live uit op radio en televisie. De uitzending is hier terug te kijken.

  Dit is een artikel van www.studioalphen.nl

  Deel dit nieuwsbericht met je vrienden!
  Snel naar programma onderdelen
  31 juli 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024
  3 augustus 2024