Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Wederom een geslaagde editie!


Ondanks dat deze editie van het Touwtrekken en de Trekkertrek Familiedag natter en minder warm en zonnig was dan afgelopen jaren, kijkt de organisatie terug op wederom een geslaagde editie.


Woensdagavond begon met wat regenbuien tijdens de 23ste editie van het Touwtrekken. Echter weerhield dit de teams niet om zich aan elkaar te meten. Met 61 teams in totaal is de organisatie zeer tevreden over het aantal aanmeldingen.  

Zaterdag ging bewolkt van start om vervolgens in de middag op te klaren. Dit was de bezoekers ook niet ontgaan, welke massaal richting de Hoogewaard kwamen! De weg naar de Hoogewaard was over alle dagdelen van Trekkertrek goed te vinden door het publiek. Vergelijkbaar met vorig jaar zijn er ook dit jaar ruim 13.700 bezoekers naar Trekkertrek afgereisd, waarvoor dank!

De avondwedstrijd van de NTTO ondervond de meeste hinder van het weer. Echter de regen was ook niet in staat om de tractoren te stoppen. Na een vertraging van ongeveer 2 uur, om de baan te herstellen, kon de wedstrijd zijn weg vervolgen. 

Al met al zijn beide dagen weer buitengewoon verlopen, dit dankzij de vele touwtrekteams en Trekkertrek-deelnemers die hun krachten hebben laten zien. Ook de inzet van de mensen die het mogelijk hebben gemaakt om de NTTO met 3 klassen naar Trekkertrek te halen mag niet vergeten worden. Zij hebben, ondanks de regen, een mooie show gegeven tijdens de avond.

Belangrijk om te vermelden is dat ook dit jaar Trekkertrek niet neergezet had kunnen worden zonder de tomeloze inzet van al onze vrijwilligers. Dit jaar konden we ook weer rekenen op veel sponsoren die onmisbaar waren om deze 23ste editie van het Touwtrekken en de 26ste editie van de Trekkertrek en Familiedag mede mogelijk te maken.

Wij hopen u allen volgend jaar tijdens de 24ste editie van het Touwtrekken en de 27ste editie van de Trekkertrek en Familiedag terug te zien. 

Tot ziens op 1 en 4 augustus 2018!

Namens het Bestuur van Trekkertrek: bezoekers, sponsoren, deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedankt!