Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Miss Trekkertrek 2017

Ieder jaar is het weer een verrassing, welke gezellige en mooie meid wordt Miss Trekkertrek 2017? Dit jaar is Miss Trekkertrek de Koudekerkse Jessica Goedhart!

Jessica is al voorgesteld aan de deelnemers op de jaarlijkse lotingsavond in Pleyn 68. Hier heeft ze veel mannen en vrouwen blij gemaakt met een plekje op de startlijst. Degene die zijn afgevallen mogen volgend jaar natuurlijk weer een poging wagen!

De 20 jarige Jessica komt zelf ook uit Koudekerk aan den Rijn, sinds 1 april is ze alleen nog in het weekend in Koudekerk te vinden. Door de weeks woont ze in Rotterdam waar ze bedrijfskunde studeert aan de Erasmus universiteit. Inmiddels zit ze in het derde en laatste jaar van haar studie. Als haar scriptie is goedgekeurd en al haar tentamens zijn gehaald is ze van plan na de zomer een jaar te gaan werken om daarna nog een master opleiding te volgen. Ze weet nog niet wat voor baan haar leuk lijkt, dus ben of ken je iemand die op zoek is naar een spontane werkneemster maak eens een praatje!
Lees meer...